Munkkivuoren ostoskeskus ja valokuvaamo

Liikkeemme sijaitsee Munkkivuoren Ostoskeskuksen alakerrassa, suoraan liukuportaiden alapäässä, Alkon vieressä.

Helpoiten asioimaan pääset omalla autolla tai linja-autolla. Pysäköintipaikkoja löytyy ostoskeskuksen parkkihallista, joka on samassa kerroksessa kuin liikkeemme. Myös ostoskeskuksen pihalla on parkkipaikka, jolloin sisälle kannattaa kulkea K- Kaupan ovista ja mennä liukuportaat alas. Linja-autot 14, 18, 57, sekä 58 kulkevat aivan ostoskeskuksen edestä.

Mikäli saavut autolla...


Kannattaa pysäköidä ostoskeskuksen parkkihalliin, jonka sisäänkäynnin näet kuvasta.Parkkihallin päädyssä olevista ovista kävelemällä suoraan, saavut liikkeemme eteen.


Mikäli saavut jalan...


Käy sisään ostoskeskukseen K-kaupan sisäänkäynnistä, kulje k-kaupan ohi, kunnes saavut liukuportaille.Liikkeeme sijaitsee suoraan liukuportaiden päässä alkon ja lastenvaateliikkeen välissä.


Kauppakeskus Kaari

Kauppakeskus kaaren liikeemme sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Bella Pelo -kampaamon ja Cubuksen välissä.

Kauppakeskus Kaari sijaitsee Helsingin Kannelmäessä Kehä I:n varrella Hämeenlinnanväylän kupeessa. Aja autolla Kehä I:ltä Kannelmäen opasteiden mukaan. Hämeenlinnanväylältä Kehä I:n rampista länteen ja ensimmäisestä risteyksestä Kannelmäkeen. Pysäköintipaikat sijaitsevat pihalla, pysäköintihallissa sekä kattotasanteella.

Kaaren ympärillä on hyvä pyörätieverkosto. Katettu polkupyöräparkki länsipuolisella sisäänkäynnillä ja pyörätelineet jokaisella sisäänkäynnillä.

Linja-autot 41, 43, 54 ja 56 pysähtyvät kauppakeskuksen edessä. Bussit 54, 514, 540 ja 554 pysähtyvät Kehä 1:n pysäkillä Kaaren kohdalla. Lähijuna M:llä pääset, Kannelmäen tai Pohjois-Haagan asemalle, joista matkaa noin kilometri.

Kauppakeskus Grani

Kauniaisten liikeemme sijaitsee Kauppakeskus Granin Kauniaistentien puoleisella sivulla, katutasolla S-Marketin sisäänkäynnin vieressä.

Helpoiten paikalle pääset omalla autolla, pysäköimällä joko aivan liikkeen edessä olevalle pysäköintialueelle, tai ostoskeskuksen katolle. Myös lähijunilla (S,E ja U) pääsee kätevästä Kauniaisten juna-asemalta kävellen Tunnelitietä n.300m.